"Un lugar" (Iván Fernández de Córdoba, 2016)

16/11/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un lloc | Teaser curtmetratge 2016 from Iván Fernández de Còrdova on Vimeo .

El curtmetratge Un lugar, dirigit per Iván Fernández de Còrdova i produït en col·laboració amb el LABCOM de la UJI explica la història d'un immigrant àrab que haurà de superar els prejudicis d'una família europea per a aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seua destinació. Va ser rodat de forma íntegra en la província de Castelló, concretament en la localitat de Culla.

En la producció han participat Arturo Salom, encarregat del so i Jordi Montañana, responsable de producció, i actualment tècnic en el LABCOM, que són ex alumnes del grau en Comunicació Audiovisual de l'UJI. A més del LABCOM, el curtmetratge ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Culla i l'Espai d'Art Coll Blanc.

El curt ha sigut  guardonat amb el premi del jurat aconseguit en el Festival Hispasat 4K de Sant Sebastià i Millor Curtmetratge en la 33ª edició del Festival Quartmetratges de Quart de Poblet. Un lugar suma així dos guardons i més d'una desena de seleccions en el circuit nacional i internacional de curtmetratges.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació