Ponencies, debats i taules redones del COMLOC 2015

25/11/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Web del COMLOC 2015
Programa

Inauguració. Acte presidit per D. Vicent Climent, Rector Magnífic de la UJI; Sra. Rosa Agost, Degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials; D. Javier Marzal, Catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UJI; i Jose Luís València, Director d'El Periódico Mediterrani.

Ponència. “Mitjans públics a Europa: diversitat de model i reptes comuns del servei públic per als ciutadans”. Katharine Sarikakis. Catedràtica. Universitat de Viena.

Ponència. “El servei públic dels mitjans de comunicació del segle XXI”. Jeanette Steemers. Catedràtica. Universitat de Westminster.

Presentació del Document revisat de la MESAV, “Cap a un nou espai audiovisual”. Intervenen: Luis Lizarán i Ricardo Macián (MESAV). Modera: Javier Marzal Felici (UJI)

Debat. “Reptes de futur del servei públic a Espanya”. Ponències de Fran Llorente (Director d'Informatius en TVE 2004-2012) i Eugeni Sallent (Director de Tv3). Moderador: Marcial Murcià (Universitat Autònoma de Barcelona).

Ponència. El repte de la gobernanza de les radiotelevisions públiques”. Francisco Campos Freire. Catedràtic. Universitat de Santiago de Compostel·la.

Debat. “Els reptes del futur dels mitjans de comunicació de proximitat en l'era digital”. Ponències de Lola Bañón (Periodista i Professora Universitat de València) i Alejandro Perales (Pres. Associació Usuaris de Comunicació). Moderador: Ramón Zallo (Universitat del País Basc).

Taula redona. “Demandes i expectatives de futur del sector comunicatiu a la Comunitat Valenciana”. Luis Lizarán (MESAV), Álvaro Olavarria (Mil de Nou), César Martí (Associació Productors AVANT), Ximo Pérez (Productors Audiovisuals Valencians), Sergi Pitarch (Va unir de Periodistes), Esther Castellà (Associació d'empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana), Carlota de Déu (Vicepresidenta del Col·legi Oficial de Publicitaris de la CV), José Ignacio Pastor (ACICOM). Modera: Javier Marzal Felici (UJI).

Taula redona. “El futur dels mitjans de comunicació públics a la Comunitat Valenciana”. Representant del Partit Popular (PPCV), Ximo Puig (PSPV-PSOE), Enric Morera (Coalició Compromís), Ignacio Blanco (EUPV), Antonio Montiel (Podem), Carolina Punset (Ciutadans), Representant de l'UPyD (UPyD). Moderadora: Alicia Gómez Montano (Periodista TVE).

Acte de clausura. Acte presidit per D. Vicent Climent, Rector Magnífic de la UJI i D. Javier Marzal, Catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UJI.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació