Col·laboracions per a projectes audiovisuals lliures

07/03/2022 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LabCom posa a la disposició de l'alumnat que cursa graus en Ciencas de la Comunicació* el préstec d'equips i reserva d'espais per a col·laborar en projectes audiovisuals lliures, sense vincle a assignatures, però tutoritzats per professorat del Departament de Ciències de la Comuniación.

L'objectiu és que es duguen a terme produccions audiovisuals de qualitat en el marc dels graus o màster en Comunicació mitjançant la presentació de projectes de producció audiovisual sense ànim de lucre que no estiguen, necessàriament, lligats a cap assignatura. És una forma interessant d'estimular la iniciativa de l'alumnat per a generar els seus propis discursos audiovisuals sense el pensament posat en les avaluacions. Es recomana que aquestes produccions es realitzen a partir de segon curs.

Requisits

  • Els projectes podran ser de qualsevol naturalesa (fotogràfics, curt de ficció o documentals, programes de radi, etc.)
  • Sempre tindran una finalitat d'aprenentatge (inclosa la creació de portfolio, participació en concursos, festivals, etc.).
  • Els projectes no podran tenir finalitat comercial o ànim de lucre 
  • Els projectes hauran d'incloure el logotip institucional del LabCom i nomenar-ho explícitament com a coproductor en les peces resultants i en les accions promocionals que es realitzen.
  • Els impulsors dels projectes hauran d'enviar una còpia de la producció finalitzada al LabCom i notificar qualsevol notícia o premi que generen les peces resultants. 

Sol·licitud

  • La proposta de projecte es realitzarà a través del formulari disponible avall
  • Una vegada enviada la proposta a través del formulari, aquesta serà avaluada i l'estudiant rebrà una confirmació per part de l'adreça del LabCom per a començar el procés de col·laboració. Es recomana que la proposta estiga el més desenvolupada possible i incloga un dossier de producció amb els documents elementals segons el tipus de producció (concepte/guió/pla de rodatge/escaleta/cronograma, etc.)
  • Aquest formulari no substitueix la petició d'equips i reserva d'espais a través de LABGEST, que haurà de gestionar-se amb el tutor/a assignat.

Nota: La disponibilitat d'equips i espais variarà en funció de les necessitats docents. En cas de solapamiento sempre tindran prioritat les activitats docents reglades (assignatures dels graus i postgraus de comunicació, TFG i TFM, seminaris de grau, congressos del departament, etc.)

* Aquesta modalitat de préstec i reserva està pensada per a l'alumnat en Ciències de la Comunicació, però es podran considerar propostes d'alumnes d'altres graus si el projecte presenta interès i rellevància.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació