“Fallas 37. El arte en Guerra” en La Festa del Curt

01/04/2020 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Institut Valencià de Cultura i La Filmoteca Valenciana es vol sumar a les iniciatives culturals per a fer més suportable el confinament al qual quasi totes i tots ens hem vist obligats a causa d'aquesta crisi sanitària.

Des de l'Institut Valencià de Cultura volen oferir a les famílies la possibilitat de veure en streaming els curtmetratges de la “Festa del Curt”. D'aquesta forma, en cada casa es podrà configurar la sessió o sessions més adequades en funció de l'edat o interessos dels seus membres. Aquesta iniciativa tan interessant és una gran oportunitat per a accedir a continguts audiovisuals diferents, i de posar en valor l'audiovisual de la Comunitat Valenciana. Així mateix, afegir que hi ha curtmetratges de tots els gèneres, temàtiques, gustos i edats.

En el nostre cas, el nostre tècnic Óscar Martín participa amb el curtmetratge “Falles 37. L'art en Guerra”, en el qual el Laboratori de Comunicació (LabCom) de la Universitat Jaume I ha col·laborat activament.

Aquest documental que ha obtingut diversos guardons com el Premi Gàrgola D´Or "Col·legi Iale" dels Premis Gàrgola Audiovisual Vicente Monfort (València); el Segon Premi de la I Mostra de Curtmetratges d'Alboraia en curt i  el Premi Especial del Jurat en el II Festival de Curtmetratges K-Lidoscopi 2013, és una brillant peça audiovisual que conta la història d'un grup d'artistes i intel·lectuals que van impulsar la creació de quatre Falles antifeixistes a València durant la Guerra Civil.

Per a accedir al web del festival ho podeu fer a través del següent enllaç:

http://ivac.gva.es/fomento/la-festa-del-curt/cortos

 

Per a visionar el curtmetratge “Falles 37. El arte en Guerra” ho podeu fer punxant a continuació:

https://vimeo.com/80597917

 

I per a visionar ”En Clave de Ortifus”, un altre dels curtmetratges d'Óscar Martín i en el qual el LabCom també ha participat, podeu accedir a ell a través del següent link:

https://www.youtube.com/watch?v=b0niqmrm7d0

 

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació