El LabCom tanca per la crisi del coronavirus

24/03/2020 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Per resolució de la rectora de la Universitat Jaume I, de 12 de març de 2020, el LabCom romandrà tancat fins a nou avís.
 
  1. Les activitats presencials i els préstecs se suspenen fins a nou avís. Els usuaris i usuàries que tinguen material del LabCom hauran de conservar-ho i fer-se càrrec d'ell fins que el LabCom torne a obrir les seues portes.
  2. Els cursos de formació en tecnologies audiovisuals de les setmanes del 23 i 30 de març, i 6 d'abril se suspenen. Sobre la resta de cursos informarem més endavant.

 

Serveis que ofereix el LabCom actualment:

  1. Assistència en tecnologies audiovisuals de manera telemàtica: si teniu problemes o dubtes tècnics relacionats amb els mitjans audiovisuals podeu fer consultes enviant un correu a Juan Plasència (plasenci@uji.es) que redirigirà la vostra assistència al tècnic que corresponga. També col·laborarem amb el CENT en aquest àrea.
  2. Creació de videotutoriales bàsics sobre programari d'ús freqüent (Premiere, Audition, etc.), que anirem allotjant en la nostra pàgina web, i que s'aniran sumant al catàleg de videotutoriales que ja teníem preparats.
  3. Tasques de gestió i revisió de Labgest
Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació