El LabCom col·labora amb la residencia artística Co-net_

13/05/2019 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LabCom acull en aquests dies a tres artistes en col·laboració amb la residència artística Co-net_, dins del festival Imaginària. La residència artística, en la qual participa també la University of Arts de Londres, convida a tres artistes durant dues setmanes de maig de 2019 a Castelló.

El LabCom col·labora amb els artistes residents oferint-los el suport tècnic i audiovisual necessari i proporcionant una ubicació dins de les instal·lacions perquè els artistes puguen utilitzar-la com a base de treball. Els seus projectes tenen a vore amb el mitjà fotogràfic, interpretant-se àmpliament dins del context multimèdia.

Els artistes residents són:

  • Edu Valderrey, (artista nacional) que basa el seu treball en les interferències entre l'arquitectura, la identitat i les relacions de l'espai urbà amb el territori. Realitza projectes híbrids on es barreja la fotografia, el vídeo i l'escultura en una síntesi amb l'espai expositiu proposant intervencions en l'espai que tenen com a propòsit crear arquitectures dins d'altres arquitectures i on s'originen i perceben relectures de la imatge expandida.
  • Rachael Spencer (artista UAL), d'altra banda, treballa des del mitjà analògic la relació amb el paisatge i la natura.
  • Carles Llonch (artista local) crea a partir d'una sensació d'urgència davant la natura contradictòria de la societat en la qual viu. No obstant açò, utilitza un estil còmode en allò prosaic, despullat d'artificis però no freturós de cert sarcasme. L'objecte de la seua obra és allò inanimat, no com alguna cosa aliena a la humanitat sinó precisament com un residu de la seua acció. El germen de la majoria dels seus treballs és l'actitud amb la qual habita els seus llocs comuns (el seu barri, els seus carrers), una espècie d'estat d'alerta passiva que cerca sempre el punt on el quotidià es veu afectat.
Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació