L’estudiant de Comunicació Audiovisual de l’UJI Sergi Villanueva guanya el «Sony World Photography Awards» Els jutges destaquen el treball fotogràfic de Villanueva en la seua sèrie «La Terreta»

26/04/2019 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I Sergi Villanueva Miñana ha guanyat la final en la categoria universitària del «Sony World Photography Awards», celebrada a Londres i en la qual s’han donat cita els 10 millors fotògrafs d’universitats de tot el món.

Sergi Villanueva ha estat elegit pels jutges com a «Estudiant Fotògraf de l’Any» pel seu treball fotogràfic «La Terreta», una evocadora representació de la seua terra natal en la qual captura la quotidianitat de la vida al voltant dels tarongers i que associa al sentiment de pertinença, descrivint l’orgull que sent per la terra a la qual pertany. Villanueva, que ha participat en representació de la Universitat Jaume I, ha guanyat 30.000 euros en material fotogràfic Sony per a la institució.

Fins arribar a la final, Sergi Villanueva va realitzar una primera sèrie de 35 imatges responent al concepte «Revolució o evolució digital, social, ambiental, artística, física, política o cultural», en la qual, supervisat pels professors de fotografia Marta Martín, Hugo Doménech i José Aguilar, va representar l’UJI amb la sèrie titulada «Hooked on their mobiles». Després per a la final, va treballar durant un mes i mig en la «La Terreta» en la qual també ha col·laborat el coordinador tècnic del LabCom Juan Plasencia.

Juntament amb Sergi Villanueva van estar seleccionats per a la final estudiantat de Malàisia, Bangladesh, Sudàfrica, Nova Zelanda, els EUA, Canadà, Argentina, Dinamarca i el Regne Unit.

Cal recordar que l'edició de 2019 dels Sony Awards, produïda per l'Organització Mundial de la Fotografia, ha sigut una edició de rècord quant al nombre de participants. Aquests premis són un dels esdeveniments més importants en el calendari mundial de fotografia. Se celebren anualment i promouen la millor fotografia contemporània de l'any.

Més informació: www.worldphoto.org/press   

Imatges de la sèrie «La Terreta»


Notícia publicada a Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram

Momento Twitter

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació