Estrena de 'Embolcall'

25/02/2019 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Embolcall, el nou curtmetratge escrit i dirigit pel professor del departament de Ciències de la Comunicació Agustín Rubio, es presentarà el proper dijous 26 de febrer a les 19:15h als cines ABC Park de València. La pel·lícula és una producció d'EOC Producciones Cinematográficas i compta amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura i del Laboratori de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I.

Embolcall ha comptat amb la participació de cinc alumnes egressats de la UJI: Amparo Valls (direcció d'art), Alba Simón (ajudant de direcció), Esteban Novillo (cap d'elèctrics), Maria Bustos (foto fixa) i Iván Moreno (making of). El rodatge del curtmetratge es va dur a terme de forma íntegra en el plató de televisió del LABCOM en el passat mes de juliol. 

Sinopsi

Una vesprada de la tardor, Anna (María Almudéver), una psicòloga, rep la primera visita de Martí (Carles González), un adolescent aspirant a actor el comportament del qual s’ha tornat conflictiu des de fa un parell de mesos. Martí, que ha estat enviat pels seus pares, preocupats per ell, acudeix a consulta en contra de la seua voluntat. Per tal de començar la teràpia, Anna té apenes quaranta-cinc minuts per aconseguir vèncer l’escepticisme de Martí, que el xic diposite en ella la seua confiança i expresse allò que l’està turmentant. El seu encontre es converteix en un joc de màscares, en el qual Anna ha de generar empatia sense mostar-hi fisures que la deslegitimen a ulls de Martí o que aquest puga aprofitar per contraatacar, mentre que ell va travessant diversos estats emocionals que tracta d’encobrir o fingir.

Tràiler d'Embolcall.  

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació