El LABCOM guanya dues ajudes per a la incorporació de personal

19/01/2019 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la Universitat Jaume I ha obtingut dues ajudes per a la incorporació de personal.

Després del procés de selecció pertinent s'ha incorporat com a oficials del LABCOM a José Manuel Sánchez Vera i a Antonio Loriguillo López.

José Manuel Sánchez Vera és llicenciat en Belles Arts per la Facultat de Sant Carlos de la Universitat Politècnica de València i Tècnic Especialista en Electrònica Industrial per l'I.F.P. Miralcamp de Vila-Real. Tècnic de so, audiovisuals i projeccionista de cinema, amb una amplísima experiència de més de 25 anys en el sector en tot tipus d'esdeveniments en directe, treballant amb molts artistes de les arts escèniques de relleu en tots aquests àmbits. També ha treballat com de responsable d'audiovisuals, producció i producció tècnica en espais expositius al costat d'artistes plàstics nacionals i internacionals. Ha treballat en estudis d'enregistrament com a tècnic i en la seua faceta com a músic, ha participat a diversos discos gravats amb els grups Barreno, Verracos i Motel, estant present en diversos volums recopilatoris. La seua incorporació ha sigut possible gràcies a una ajuda per a personal tècnic de suport del Programa de Promoció del Talent i Empleabilitat del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació concedida pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i l'Agència Estatal de Recerca.

Antonio Loriguillo López és doctor internacional en Ciències de la Comunicació per la Universitat Jaume I, amb la qualificació d'Excel·lent Cum Laude per la seua tesi La narració complexa en l'anime postclàssic: L'ambigüitat narrativa en l'animació comercial japonesa. Ha sigut personal investigador en formació en el departament de Ciències de la Comunicació de la UJI amb docència en els graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Disseny i Desenvolupament de Videojocs entre 2015 i 2018. També compta amb experiència professional en el camp de la producció audiovisual en diversos rols. En l'actualitat és personal col·laborador del grup de recerca ÍTACA-UJI i és secretari de redacció de la revista L'Atalante: Revista d'Estudis Cinematogràfics. La seua última publicació és el llibre La crisi del real. Representacions de la crisi financera de 2008 en l'audiovisual contemporani, que ha editat amb els docents del departament de Ciències de la Comunicació de la UJI Javier Marzal, Teresa Sorolla i Aarón Rodríguez. La seua incorporació ha sigut possible gràcies a una ajuda de la Unió Europea per a la millora de la formació i l'ocupabilitat de personal tècnic i de gestió de R+D+I en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en cofinançament amb el FSE i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil per a la seua convocatòria en 2018.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació