El LABCOM concedeix sis beques per a ser monitor/a de laboratori per al curs 2018/2019

19/12/2018 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la Universitat Jaume I ha concedit aquest curs 2018/2019 sis beques de col·laboració per als alumnes de grau. Aquestes beques tenen com a finalitat formar als alumnes en el maneig dels equips disponibles.

Joan Milián Yeste, Javier Gonzálvez Peraire, Anabel Pellicer Grau, María Hortes Pérez, Sergi Villanueva Miñana i Paula Abellán Castillo deº 3 i 4º de Comunicació Audiovisual han sigut els alumnes becats enguany, sent María Hortes Pérez, graduada també per Publicitat i Relacions Públiques. Aquests sis alumnes han arribat amb molta il·lusió i amb nous projectes i idees per a enguany que prompte podrem veure als nostres perfils en xarxes socials.

Les beques cerquen que els alumnes desenvolupen una habilitat tècnica en el maneig dels principals equips audiovisuals que pertanyen a cada àmbit en el qual es desenvolupa la beca de monitor/a de laboratori (Taller de Fotografia; Taller de Radi, Doblatge i Producció Musical; Taller de Vídeo i Televisió; i Taller de Producció Multimèdia), podent ser capaces d'escollir els materials més adequats per a cada tipus de producció audiovisual. A part de l'habilitat tècnica, les beques també estan dissenyades perquè els alumnes aprenguen les rutines de producció, gestió i organització del treball existent en les produccions audiovisuals, com puga ser conèixer i emplenar adequadament la documentació de gestió d'aquestes, així com l'organització dels recursos tècnics i humans, independentment del camp de producció audiovisual.

Finalment, la beca de col·laboració implica la integració de l'alumnat amb l'equip tècnic del LABCOM, per a aprendre i treballar de forma conjunta i assumir les funcions d'assessorament i realització dels treballs dels usuaris i usuàries del laboratori.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació