El fotoreportaje ‘Fila 7’ de Juan Plasencia és la imatge oficial del Festival de Cinema Español de Luxemburg El festival cinematogràfic tindrà lloc del 5 al 22 de març

21/03/2018 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Festival de Cinema Español de Luxemburg ha seleccionat una de les fotografies de Fila 7, el reportatge del fotògraf i coordinador tècnic del LabCom Juan Plasencia, per representar el cartell de la seva dinovena edició. El treball de Plasencia retrata els últims cinemes de sala única a Espanya. Més de quaranta estades de projecció de pel·lícules reflecteixen el romanticisme amb el qual s'embolicava la indústria cinematogràfica de l'època. 

La imatge triada per al cartell del festival mostra a una dona asseguda en la llotja del cinema. Mira la pel·lícula concentrada, mentre recolza la seva barbeta en el palmell de la mà. Darrere d'ella, el projeccionista treu el cap uns instants per veure la gran pantalla.

El festival anual tindrà lloc del 5 al 22 de març al cinema Utopia (16, Avenue de la Faiencerie) i en la Cinématèque (17, Plau du Théâtre), a Luxemburg. Al llarg dels dies es projectaran pel·lícules d'autors tant espanyols com a llatinoamericans.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació