El LABCOM concedeix sis beques per a ser monitor/a de laboratori per al curs 2017/2018

07/11/2017 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
El LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de l'UJI ha concedit un total de sis beques de col·laboració per a alumnes de grau per al curs 2017/2018. Les beques tenen la finalitat de formar als alumnes en el maneig dels equips audiovisuals disponibles en el servei.
 
Els/les alumnes becats són Cristobal Gallego, graduat en Comunicació Audiovisual i alumne actualment de Periodisme, Marta Serrano, graduada en Periodisme i alumna de Comunicació Audiovisual, Raquel García i Marina Viejo, alumnes de Comunicació Audiovisual i Natalia Álvarez i Paula Lorenzino, alumnes de Periodisme.
 
Les beques cerquen que l'alumnat desenvolupe una habilitat tècnica en el maneig dels principals equips audiovisuals de cadascun dels àmbits en els quals es desenvolupa la beca de monitor/a de laboratori (Taller de Fotografia; Taller de Ràdio, Doblatge i Producció Musical; Taller de Vídeo i Televisió; i Taller de Producció Multimèdia) i puga seleccionar els equips de producció més adequats en la producció audiovisual, en qualsevol dels seus camps. Les beques també permetran conéixer les rutines de producció i les maneres de gestió i organització del treball en l'àmbit específic de les produccions audiovisuals, a través d'un domini a l'hora d'emplenar documents de gestió en el camp de la producció audiovisual i en l'organització dels recursos tècnics i humans. Finalment, la labor com a monitor suposa la integració en l'equip tècnic del LABCOM, assumint funcions d'assessorament en la realització dels treballs dels usuaris i usuàries del laboratori.
Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació