El LABCOM convoca beques per a ser monitor/a de laboratori en el curs 2017/18

21/09/2017 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la UJI ha convocat sis beques de col·laboració per a alumnes de grau per al curs 2017/2018. Les beques estan dirigides a alumnes dels graus en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques i Periodisme, i tenen la finalitat de formar als alumnes en el maneig dels equips audiovisuals disponibles en el servei. La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 30 de setembre de 2016.

Les beques cerquen que l'alumnat desenvolupe una habilitat tècnica en el maneig dels principals equips audiovisuals de cadascun dels àmbits en els quals es desenvolupa la beca de monitor/a de laboratori (taller de fotografia; taller de radi, doblatge i producció musical; taller de vídeo i televisió; i taller de producció multimèdia) i puga seleccionar els equips de producció més adequats en la producció audiovisual, en qualsevol dels seus camps. Les beques també permetran conèixer les rutines de producció i les maneres de gestió i organització del treball en l'àmbit específic de les produccions audiovisuals, a través d'un domini a l'hora d'emplenar documents de gestió en el camp de la producció audiovisual i en l'organització dels recursos tècnics i humans. Finalment, la labor com a monitor suposa la integració en l'equip tècnic del LABCOM, realitzant les tasques del dia a dia, la gestió de la comunicació i les funcions d'assessorament en la realització dels treballs dels usuaris i usuàries del laboratori sota la supervisió de la tutora.

D'altra banda, el LABCOM també ha convocat dues beques de col·laboració per a alumnes del Màster en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació. En aquest cas, les beques estan orientades a tasques relacionades amb l'elaboració de continguts audiovisuals per al propi màster, entrevistes a convidats externs i altres tasques del dia a dia del màster.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació