Juan Plasencia, coordinador técnic del LABCOM, publica el reportatge fotográfic “El legado de la guerrilla” en el diari ARA

11/11/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

"El legado de la guerrilla", un reportatge fotogràfic realitzat per Juan Plasencia, coordinador tècnic del LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la UJI, s'ha publicat en el suplement del diari LLAURA. El reportatge ha estat una de les peces del diari més compartides en xarxes socials durant el cap de setmana.

 

El projecte recull una col·lecció de 57 retrats que reflecteixen la mirada dels últims guerrillers que van lluitar pels interessos de la República durant la Guerra Civil Espanyola i els primers anys del franquisme. Per realitzar el projecte, Plasencia va recórrer 24000 quilòmetres des de Granada a París entre 2009 i 2013.

 

L'últim projecte de Plasencia, "Fila Set", que retrata els últims cinemes de sala única a Espanya, també ha estat publicat recentment en el suplement 7K del diari GARA del País Basc, en la revista de l'Acadèmia del Cinema Español i en el suplement dominical d'El Periódico de Catalunya.

 

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació