“Un lugar”, un curtmetratge produït en col·laboració amb el LABCOM, guanya el premi del jurat en el Festival Hispasat 4K a San Sebastià

21/09/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En el curtmetratge han participat els ex alumnes de Comunicació Audiovisual Arturo Salom (so) i Jordi Montañana (producció), que a més és actualment tècnic en el LABCOM (Laboratori de Ciències de la Comunicació). El festival, dedicat a produccions realitzades en 4K, està vinculat al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastián. 

“Un lugar”, un curtmetratge escrit i dirigit per Iván Fernández de Córdoba i produït per SinMuros films, ha guanyat el premi SAMSUNG SUHD del jurat en el Festival Hispasat 4K a San Sebastián. El curtmetratge, que ha sigut rodat de forma íntegra en la província de Castelló, concretament en la localitat de Culla, explica la història d'un immigrant àrab que haurà de superar els prejudicis d'una família europea per a aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seua destinació. 

Dos ex alumnes de Comunicació Audiovisual han participat en la producció. Arturo Salom, encarregat del so directe, ha participat també en l'equip de so de la pel·lícula xilena “Neruda”, dirigida per Pablo Larraín i estrenada en el Festival de Cannes. D'altra banda, Jordi Montañana, responsable de producció, actualment treballa com a tècnic en el LABCOM de la UJI.

A més del LABCOM de la UJI, el curtmetratge ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Culla i l'Espai d'Art Coll Blanc.

Un lugar | Teaser cortometraje 2016 from Iván Fernández de Córdoba on Vimeo.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació