Punt violeta – rainbow Universitat Jaume I

Isonomia
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló té un Punt Violeta-Rainbow permanent al campus que ofereix informació, orientació i, assessorament psicològic i jurídic en matèria d'assetjament sexual, violència masclista i de diversitat afectivosexual i de gènere, amb el propòsit de visualitzar i conscienciar sobre la necessitat de cercar solucions per a problemes socials com el masclisme o la LGTBIfòbia.

L'UJI disposa d'un Protocol en els supòsits d'assetjament a la Universitat Jaume I, centrat en la detecció, prevenció i actuació en els supòsits d'assetjament laboral, assetjament sexual, assetjament per raó de sexe, assetjament per orientació sexual i identitat i expressió de gènere.

El Punt Violeta de l'UJI, gestionat per la Fundació Isonomia, és un recurs gratuït de la Universitat Jaume I, atès per professionals amb qualificació. Es pot trobar informació, orientació i assessorament en matèria d'assetjament sexual i violències masclistes.

  • A qui va dirigit? A tota la comunitat universitària: alumnat, PTGAS, PDI, personal becari i personal extern que preste els seus serveis en l'àmbit de l'UJI.
  • Cal tramitar una denúncia si vaig al punt Violeta? No. Les persones professionals que atenem el Punt Violeta escoltem, no jutgem i tractem cada cas amb absoluta confidencialitat. No tingues por, contacta amb nosaltres i parlem sense cap compromís. Ja decidiràs més tard el que vols fer i com fer-ho.
  • He de ser víctima per a utilitzar el Punt Violeta? No. Si tens coneixement de qualsevol conducta d'assetjament sexual o violència masclista que tinga lloc al campus o en la qual estiguen implicades persones de la comunitat universitària, contacta amb el Punt Violeta UJI. Recorda que tota la informació és tractada amb absoluta discreció i confidencialitat.
  • Com puc contactar? Al telèfon 964 729 039, en el correu electrònic puntvr@uji.es o presencialment en la seu de la Unitat d'Igualtat (Edifici Rectorat RR0103SD).

Més informació sobre el punt violeta 

Més informació sobre el punt rainbow

Mes informació sobre voluntariat

Informació proporcionada per: Fundació Isonomia