Posgrau Propi. Diploma d'Especialització en Agent d'Igualtat (MATRÍCULA OBERTA) 15a edició 2024/2025

Isonomia
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Descripció: programa de postgrau de qualitat, impartit per més de 20 docents de 7 universitats estatals diferents, que permet obtenir capacitació en totes aquelles matèries considerades necessàries per a poder implantar les polítiques d'igualtat de gènere de manera adequada en la planificació, el disseny, l'elaboració, l'aplicació i l'avaluació de projectes, plans i mesures per a la consecució de l'equitat de gènere i la igualtat de tracte. La figura d'Agent d'Igualtat, per tant, està pensada per a promoure de manera efectiva la igualtat entre dones i homes, tal com assenyala la legislació actual, tant en l'administració pública com en les organitzacions privades: ajuntaments, diputacions, empreses, sindicats, mitjans de comunicació, centres educatius, ONG, etc.
Dates: octubre 2024 – juliol 2025  
Modalitat: En línia (totalment on-line)
Duració: 33 ECTS (825 hores)

Més informació del curs

 

Inscripció i matrícula: juny-setembre de 2024 o fins a esgotar places

PLACES LIMITADES (per ordre de formalització de matrícula)

FORMULARI DE MATRÍCULA – Possibilitat de fraccionar el pagament


Contacte:  formacioisonomia@uji.es
Àrea de formació – 964 72 91 34

 

La valoració del nostre estudiantat:

«El curs d'agent d'igualtat és una formació interessant que proporciona una visió general sobre la igualtat de gènere en el context laboral. Com a estudiant de la 13a edició, no puc fer una altra cosa que recomanar aquest curs. Un curs intensiu però fàcilment compatible fins i tot per a les persones que ja estan immerses en el món laboral. En general, el curs té contingut interessant i actualitzat, el personal docent sempre està disponible i l'organització és excel·lent».

Sofia Anna R. (2022-2023)

«Vaig accedir al Diploma d'Especialització Agent d'Igualtat per la necessitat acadèmica de formar-me en aquesta matèria i he de dir que ha superat amb escreix les expectatives amb les quals ho vaig iniciar. Sens dubte, es tracta d'una excel·lent experiència d'aprenentatge i d'un programa formatiu altament recomanable. Especialment, m'agradaria destacar quatre qüestions: el tracte pròxim i personalitzat que rep l'alumnat; l'excel·lent quadre docent amb el qual compte i que combina a la perfecció les mirades acadèmica i professional; el seu enfocament integral i integrat de continguts i que capacita per a l'acompliment professional d'un ampli ventall de posicions vinculades a l'agència d'igualtat en les organitzacions públiques i/o privades; i, finalment, la flexibilitat metodològica de la modalitat a distància i que facilita l'adaptació de les exigències acadèmiques a les circumstàncies personals i/o professionals de cada participant. En definitiva, crec que és difícil rebre més per menys! Per això, la meua gratitud és per a tot l'equip de persones que l'han fet possible».

Jorge G.G. (2022-2023)

«Com a experiència en el postgrau de diploma d'especialització en agent d'igualtat puc dir que ha sigut una grata experiència, el professorat és de qualitat i t'orienten i guien amb qualsevol dubte que tingues, per la varietat d'assignatures que t'imparteixen et permet obtenir tots els coneixements i habilitats pràctiques necessàries per a treballar com a agents d'igualtat en diferents contextos, com a institucions públiques, empreses, organitzacions no governamentals i altres entorns relacionats amb la igualtat, per a promoure-la i lluitar contra la discriminació. Alguns dels temes inclouen igualtat, desigualtat i discriminació, polítiques d'igualtat, indicadors dels plans d'igualtat, violència de gènere, gènere i comunicació, entre altres, per tant, i recomane, sense lloc a dubte a aquelles persones que els agrade qualsevol dels àmbits d'igualtat la seua especialització.»

Ena M.O. (2022-2023)

 

Informació proporcionada per: Fundació Isonomia