panoramica UJI

Vicent Martínez Guzmán In Memoriam

27/11/2018 | cufp

Data: 29 de novembre de 2018
Acte: Homenatge a Vicent Martínez Guzmán
Hora: 16 hores 
Lloc: sala d’actes de la Facultat de Ciències Jurídiques (FCJE)
Entitat: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de la Universitat Jaume I i Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau

Descripció: la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau de l’Universitat Jaume I han organitzat un homenatge al professor Vicent Martínez Guzmán. L'acte tindrà lloc dijous 29 de novembre a les 16 hores a la sala d'actes Alfons el Magnànim de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, en el marc de la I Jornada de Desenvolupament Social i Pau. Gènere i Identitats en Construcció. Vicent Martínez Guzmán In Memoriam, que es desenvolupa els dies 29 i 30 de novembre a l’Universitat Jaume I.

El professor Martínez Guzmán solia gaudir jugant amb les paraules, bussejant en les seues etimologies i donant-li nous significats als seus sentits. En els últims anys havia dedicat gran part de la seua investigació als estudis de gènere y solia dir que «no tindre en compte la perspectiva de gènere ens degenera» reivindicant la importància de no ser cecs amb la perspectiva de gènere, ni amb les ciències ni amb la vida. Amb aquest esperit es celebra la jornada amb l’objectiu d’honrar el llegat acadèmic d’un gran mestre i un gran amic.

L'acte comptarà amb la participació d'Eva Alcón Soler, rectora de l'UJI; Federico Mayor Zaragoza, de la Fundació Cultura de Paz; Carmen Magallón Portolés d'AIPAZ; Eloísa Nos Aldás, investigadora de l'Institut Universitaride Desenvolupament Social i Pau de l’Universitat Jaume I i María Martínez, filla del professor Martínez Guzmán. L'acte finalitzarà amb una interpretació de «El cant dels ocells» a càrrec d'Alberto Cabedo Mas i Antoni Ripollés Mansilla del Departament d'Educació i Didàctiques Específiques.

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16