Presentació equip docent 2022-23

01/04/2022 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

La situació que estem vivint, actualment, torna a fer-nos reflexionar sobre la necessitat d'altres maneres de fer política, així com sobre altres economies possibles per a afrontar, per mitjans pacífics, les desigualtats econòmiques i les injustícies socials. Necessitem discursos alternatius a les violències i a les guerres, enfocats des de la pau positiva. Necessitem una educació per a la pau, que ens ajude a desconstruir els discursos de l'odi i de la por, per a reconstruir uns altres que, tenint molt en compte la vulnerabilitat i la fragilitat humana, posen tot l'èmfasi en el reconeixement, la cura, la solidaritat i la cooperació per a la transformació pacífica dels conflictes socials.

Aquestes són algunes de les temàtiques que treballarem en la pròxima edició del Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament de l'UJI, tal com pots veure en la seua programació docent. Una edició, de nou, significativa, a causa dels desafiaments que afronten les societats contemporànies a nivell mundial.

El Màster de la Pau treballa per a formar agents de pau de tota mena de perfils, que siguen part activa en les alternatives per a la transformació pacífica del sofriment humà i per a la cura de la naturalesa. Ens encantaria que et sumares a aquest projecte. Des de l'UJI, a Castelló, ens comprometem a oferir-te capacitació de qualitat en temes de pau, conflictes i desenvolupament, de la mà d'un prestigiós professorat nacional i internacional, i en el marc d'una comunitat d'estudiants interdisciplinari, intercultural i internacional.

Aprofitem per a recordar-te que la preinscripció estarà oberta a partir del 20 d'abril. Pots trobar informació detallada en aquest enllaç. 

¡Continuem complint el desig de fer-nos les paus, amb propostes que ens ajuden a difondre polítiques col·lectives de les cures i a erradicar la inversió de guerra!

Sí, a la Pau.

 

Calendari primer curs

Calendari segon curs. 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau