Dia Internacional de la Pau

18/09/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 21 de setembre de 2023

Acte: Jornada

Títol: Dia Internacional de la Pau

Hora: 13 a 17.30 hores

Lugar: Universitat Jaume I

 

Descripció:

Des de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat de la Universitat Jaume I, amb l’impuls del Rectorat, ens complau informar-vos de les activitats que estem organitzant per a commemorar, el proper 21 de setembre de 2023, el Dia Internacional de la Pau, promogut per l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU).

Com és sabut, aquesta és una data dedicada a reivindicar els ideals de pau de cada poble i nació, amb un especial èmfasi en el desenvolupament ambiental, social i econòmic des de diverses esferes, com ara la pobresa, la fam, la salut, l’educació, el canvi climàtic, la igualtat de gènere, l’aigua, el sanejament, l’electricitat, el medi ambient i la justícia social.

L’objectiu de les activitats organitzades és fer una crida des de la Universitat Jaume I per alçar les nostres veus, un cop més, a favor de la transformació pacífica del patiment humà i de la natura, així com de la construcció de cultures per fer les paus.

Les activitats tindran lloc el dijous 21 de setembre de 2023 i el programa serà el següent:

 

13 h - Àgora UJI. Discurs institucional per la pau.

13.15 h - Àgora UJI. Cadena humana per la pau.

13.30 h - Àgora UJI. Música de Pau, a càrrec de Manel Brancal i Lola Bou.

14.30 h - Sala d’actes de l’Escola de Doctorat. Seminari de la pau, a càrrec de Cecile Barbeito, de l’Escola de Cultura de Pau (UAB).

16.30 h - Sala multiusos de l’ESPAITEC 2. Llançament del projecte «Pau en Joc», del Programa UJI Emprèn OnSocial.

 

Estaríem molt agraïdes si poguereu assistir a alguna de les activitats proposades, especialment, a fer la cadena humana per la pau, per tal de mostrar el compromís de tota la comunitat universitària en favor de la pau.

 

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau