panoramica UJI

Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

Benvinguda alumnat
20/09/2018 | cufp

Data: 19 de setembre
Hora: 9:30 hores
Acte: Benvinguda
Lloc: Edifici de Postgrau
Entitat: Universitat Jaume IEl Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament inicia un nou curs acadèmic donant la benvinguda al seu alumnat internacional.

Aquest any, al voltant de 60 estudiants de més de 20 països diferents, com Jordània, Mèxic, el Marroc, França, Turquia, Kenya, Alemanya, Polònia, Brasil, Madagascar, Haití o Israel, es formaran a la nostra universitat en temes com:  Cultura de Paz, Educació, Transformació pacífica de Conflictes, Desenvolupament, Cooperació Internacional, Drets Humans, entre uns altres amb un enfocament interdisciplinari i intercultural. Comptarem amb la participació d'un professorat procedent de prestigioses universitats de tot el món.

A més del Màster i el Doctorat Internacional, la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau també realitza activitats de sensibilització obertes a la comunitat universitària i al públic en general, esperem la vostra participació activa en les mateixes, al llarg del curs acadèmic.

Treballem en la formació d'agents de pau, per contribuir a la creació d'un món més pacífic i solidari en el qual disminueixi el sofriment humà.  “Nosaltres els pacifistes, som els realistes”

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16