Lliura dels Reconeixement Vicent Martínez Guzmán 2022

04/02/2022 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau lliura els Reconeixements Vicent Martínez Guzmán a la promoció 2019-2021

La directora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, dra. Sonia París Albert fet lliurament dels Reconeixements Vicent Martínez Guzmán 2022 a dos estudiants del Màster Universitari en Estudis Internacionals en Pau, Conflictes i Desenvolupament, Beatriz Castañeda Aller i Corentin Laremoire Roussel com a fruit de l'esforç, dedicació i afecte posats tant en els seus resultats acadèmics com també per la seua cura i interacció amb la resta de l'estudiantat.

Beatriz i Corentin han rebut avui, en commemoració el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, en la Sala d'actes de l'Escola de Doctorat, el Reconeixement Vicent Martínez Guzmán en la seua tercera edició amb esments al Millor Expedient Acadèmic i a la Companyonia. Aquests premis van sorgir l'any 2020, en celebració al 25 Aniversari del Màster, en memòria al fundador de la Càtedra, el benvolgut professor Vicent Martínez Guzmán.

Des del programa, volem enviar nostra més cordial enhorabona a Beatriz qui, com a resultat del seu excel·lent acompliment, va rebre l'esment al “Millor Expedient Acadèmic” i a Corentin en l'esment “Companyonia”, com a resultat de l'elecció de la resta d'estudiants de la seua promoció. Amb aquest reconeixement, basat en la filosofia del programa, es pretén emfatitzar que la part social, és tan important com l'acadèmica en la vida de cada persona.

“Me hace mucha ilusión volver a este espacio, los años en el máster han sido más transformadores que he vivido” va expressar Beatriz a les persones presents en el saló animant-los a aprofitar cada minut del seu temps en l'UJI, de la mateixa manera, Corentin va esmentar “we worked together and this award could be shared, we tried to find ways during the first period of covid and I am really honered with this recognition” a la promoció actual.

Després d'observar el seu pas pel programa, malgrat les dificultats que ha tingut aquesta promoció, en la qual vam haver d'adaptar-nos a la nova manera de viure que ens va imposar la pandèmia, sentim un gran orgull que tots dos es contemplen com a referents per a futures generacions del màster.

¡Felicitats Bea i Coz!

 

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau