El valor de la creatividad y la imaginación: desafíos para la sociedad del siglo XXI

Última modificació: 16/03/2017 | Font: cufp

El 16 de novembre de 2016 es va dur a terme la primera jornada de El valor de la creatividad y la imaginación: desafíos para la sociedad del siglo XXI, presentació de la qual va estar a càrrec de la Sra. Amparo Marco Gual, Alcaldessa de Castelló, junt amb la Sra. Sonia París Albert, Vice-directora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau. Els actes que conformaven la jornada foren els següents:

Conferència Inaugural Imaginación y Creatividad en la resolución de problemas morales, a càrrec del Sr. Félix García Moriyón, professor del Departament de Didàctiques Específiques de la Facultat de Formació del Professorat de la U.A.M., Madrid.

Conferència La Educación de la dimensión creativa del pensamiento, a càrrec de la Sra. Irene del Puig Oliver, educadora i directora del Grup d’Investigació IREF (Innovació i Recerca per a l'Ensenyament de la Filosofia, Girona).

Taller Desarrolla tu Imaginación y Creatividad practicando Brain Gym a càrrec de la Sra. Mónica Carbonell Pastor, kinesióloga i formadora de formadors, València.

Tancament de la Jornada a càrrec de la Sra. Sofía Herrero Rico, coordinadora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, UJI.

La Jornada va contar amb la participació d’aproximadament 100 persones, incloent a professionals de l’educació, mestres, professors, pedagogs, investigadors, estudiants de grau, de Màster i Doctorat, així com públic en general. Donat l’èxit d’aquesta primera Jornada, es pretén continuar en aquesta línia d’investigació i seguir organitzant activitats que versen sobre aquestes temàtiques.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16