III Congrés Internacional d'Educació per a Fer les Paus en Diàleg amb la Filosofia amb Xiquets i Xiquetes

12/06/2024 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dia: 25 al 28 de juny de 2024

Títol: III Congrés Internacional d'Educació per a Fer les Paus en Diàleg amb la Filosofia amb Xiquets i Xiquetes

Lloc: Aula 103 de l'Escola de Doctorat, UJI

Organitza: ILEWASI i la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau

Estimades i estimats estudiants,

Ens complau convidar-vos a l'III Congrés Internacional d'Educació per a Fer les Paus en Diàleg amb la Filosofia amb Xiquets i Xiquetes, organitzat per ILEWASI i per la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny de 2024.

El Congrés es planteja com l'última activitat acadèmica del curs 2023-24, en el qual també s'inclouen moltes activitats pràctiques, cooperatives, de diversió i relaxació, que sens dubte seran una estupenda manera de tancar el curs i començar l'estiu.

La setmana està repleta d'activitats interessants de molt diversa índole. Comptarem amb la participació especial de la  Dra. Magda Costa Carvalho, directora del Màster de filosofia amb xiquets i xiquetes, University of the Açores, (Portugal),  referent internacional de la Filosofia amb xiquets i xiquetes. Així mateix, participarem la Dra. Sonia París Albert i la Dra. Sofia Herrero Rico. Al seu torn, s'inclouen diferents intervencions en el camp de l'Educació per a la Pau des d'una perspectiva internacional i intercultural procedents del Pakistan, Bolívia, Colòmbia, Espanya. etc. i projectes soci-educatius a càrrec d'investigadores en formació d'ILEWASI. 

I hem deixat dues taules redones perquè estudiants del Màster i Doctorat de Pau pugueu contribuir amb les vostres investigacions, o bé en el camp de l'Educació per a la Pau o bé en el tema de la Filosofia amb xiquets/as.

S'admetran 8 comunicacions, al seu torn totes les persones les comunicacions de les quals siguen acceptades rebran, si ho desitgen, una beca d'estada en apartaments a Benicàssim (Castelló) amb menjars inclosos durant la celebració del Congrés (s'adjunta la convocatòria de comunicacions, tanca divendres que ve 14 de juny).

L'assistència al Congrés és gratuïta i la inscripció estarà oberta fins al 20 de juny a través de l'enllaç de preinscripció, que podeu trobar en el pòster adjunt.  S'ofereixen 20 places que es confirmaran per ordre d'inscripció.

Una vegada finalitzat el congrés, si s'han aprofitat les activitats i s'ha assistit a totes les sessions, s'emetran certificats de participació d'una duració de 30 hores.

Us animem a inscriure-us com més prompte millor per a començar l'estiu contribuint a la construcció d'una ciutadania global solidària, justa i pacífica.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau