Taller: “Teatres de Participació, un camí possible per a la restauració” Seminari Intercultural

26/05/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Data: 29 de maig de 2023

Acte: Taller

Títol:  “Teatres de Participació, un camí possible per a la restauració”

Hora: 10:00-14:00 h

 

En el marco del Seminario Intercultural, Carlos Camarillo presentarà el taller “Teatres de Participació, un camí possible per a la restauració”, una nova eina de restauració per a persones que han viscut situacions de conflicte. L’actor crearà un espai teòric vivencial per a revisar de forma lúdica, algunes de les tècniques i estratègies dels Teatres de Participació que poden ser utilitzades per a acompanyar a les pràctiques restauratives i de construcció de pau. Un recorregut pràctic per les diferents metodologies que conformen els Teatres de Participació i la seua vinculació amb la Cultura de Pau i la Justícia Restaurativa.

Carlos és creador escènic, col·laborador en processos comunitaris i coordinador d'accions artístiques de participació. Destaca la seua extensa formació en teatres de participació, educació popular, arts aplicades, danses comunitàries, assemble musical i pedagogies per a la pau. A més dels seus estudis a l'Escola Russa de Realisme Psicològic, a l'Escola Mexicana de Psicodrama i Sociometría (EMPS), en Teràpia i Pràctiques Narratives per a contextos pedagògics i comunitaris per part de la Universitat Llauradora en Xarxa (UCIRED).

És docent a Mèxic, Argentina i Colòmbia entre altres països i col·labora permanentment amb diferents projectes artístics i comunitaris en el món.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau