UJI

TRENCACLOSQUES DE LA FAMÍLIA DE LA PAU

Última modificació: 18/05/2020 | Font: cufp

 

La creativitat, la filosofia, l'anàlisi, l'experiència i la diversitat cultural són el terreny perfecte per començar a pensar en un altre futur, centrat en una comprensió profunda de les relacions internacionals, intercultural i interpersonals. I tu pots formar part d'aquesta gran aventura. El Màster i Doctorat en Estudis Internacionals per la Pau, el Conflicte i el Desenvolupament és un espai vibrant per a aquells que pensen diferent.

 

Des de fa més de 25 anys, aquest programa reconegut internacionalment treballa per difondre noves idees. Estudiants, investigadors i professors de tot el món estan cooperant per desenvolupar una comunitat de pau a nivell mundial. La nostra institució creu en el poder de la diversitat per aconseguir canvis positius.

 

En aquests temps difícils, la qüestió de la pau és crucial per començar a remodelar noves societats i generar alternatives. Com a peces d'aquest trencaclosques mundà, tothom pot contribuir. Tu pots ser part d'aquesta “nova normalitat” que entre totes hem de construir.

 

 

Descobreix el viatge de alguns membres de la família de la pau que van compartir les seves experiències amb nosaltres, uneix-te al projecte i explica'ns…com descriuries la teva experiència en el màster………

 

 

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau