UJI

Dia Internacional de la Pau

Seminari intercultural «Fent les paus: una reconstrucció de la història del Màster de la Pau»

Última modificació: 16/09/2020 | Font: cufp


Data: 21 de setembre

Acte: conferència i celebració del Dia de la Pau

Títol: «Fent les paus: una reconstrucció de la història del Màster de la Pau»

Hora: de 14.30 a 16:30 h

Lloc: sala d'actes de l'Escola de Doctorat

Entitat: Universitat Jaume I. Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau

 

El pròxim 21 de Setembre tindrà lloc el seminari intercultural “Fent les paus: una reconstrucció de la història del Màster de la Pau”, a càrrec de la directora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, Sonia París Albert. La Cátedra UNESCO de Filosofia per a la Pau celebrarà amb aquest seminari, el Dia Internacional de la Pau, data encunyada per l'Assemblea General de les Nacions Unides en 1981, per a commemorar-se el 3er dimarts del mes, però en 2001, l'Assemblea General va establir formalment el 21 de setembre com a dia de cessació del foc i de no violència a nivell mundial. Es retransmetrà de manera online des de les 14.30 a les 16.30 hores.
Aquest esdeveniment dóna la benvinguda a una llarga llista de seminaris interculturals semanals que pretenen crear un fòrum en el qual, tant estudiants com profesors/es, fomentin una perspectiva crítica, reflexiva i comparativa sobre diferents continguts, diferents cultures representades en el mateix i experiències, interessos i projectes per la pau dels participants.


El seminari estarà a càrrec de la Directora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, Sonia París Albert, doctora per la Universitat Jaume I) i Professora Doctora en l'àrea de Filosofia del Departament de Filosofia i Sociologia de la mateixa universitat. Ha fet treballs de recerca en la Universitat de San Francisco (Califòrnia, els EUA) i ha impartit docència de postgrau en la Universidad Autónoma del Estado de México (Toluca). Les seves principals línies de investigación són la Història de la Filosofia, la Fenomenologia, la Filosofia per a la Pau i la Transformació Pacífica dels Conflictes.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau