UJI

II Jornada Castelló Per la Pau: Continuem apostant sostenibilitat II

Última modificació: 26/11/2019 | Font: cufp
  • II Jornada Castelló Per la Pau: Continuem apostant sostenibilitat II
    ODS16 Ciudatania per la Pau, el paper de les dones en la construcció de Pau Dimecres 27 de novembre, a la sala Menador, a las 9h.

 

Data:  27 de novembre​​ de 2019
Acte: Conferència 
Títol: "Ciudatania per la Pau, el paper de les dones en la construcció de Pau"
Hora: 9h
Lloc: Sala d'actes del Menador
Entitat: El Fons Valencià per la Solidaritat,

 

El Fons Valencià per la Solidaritat, amb el co-finançament de la Diputació de Castelló, ha organitzat la 2ª Jornada per la ciutadania global “Castelló per la Pau”, per a conscienciar sobre el nostre paper com agents claus en la consecució de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 16: Ciutadania per la Pau. El paper de les dones en la construcció de pau.

 

El motiu de la present comunicació es traslladar-te la invitació a assistir a aquest seminari (adjuntem el programa complet), en la qual contarem, amb la participació de Laura Alonso Cano, presidenta d’Espanya de la Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat WILPF, ademés del visionat del documental “Voces en la distancia. Exiliadas, territorios de memoria y Paz”, presentat per Alba Teresa Higuera, presidenta de la colectiva de Mujeres refugiadas, Exiliadas y Migradas; i Ingrid Gruyón, directora del documental.

D’altra banda, volem mencionar la completa i interessant agenda d’activitats que el Fons Valencià per la Solidaritat ha preparat per al mes de novembre, entre les quals destaquem l’exposició itinerant per a acostar els ODS a la població (ODS 12: Producció i consum responsable), l’activitat didàctica “Sóc conscient de quin consum faig”, adreçada tant als més menuts com a la població més adulta, o el contacontes teatralitzat “Vamos a buscar un tesoro”.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau