UJI

Conferència: «Defensa dels DDHH en el marc de Pau en Colòmbia»

Promoció i reconèixement dels drets de la ciutadania colombiana
Última modificació: 13/11/2019 | Font: cufp

Data: 22 Novembre de 2019
Acte: Conferència
Títol: «Defensa dels Drets Humans en el marc de la Pau en Colombia: Promoció i reconeixement dels drets de la ciutadania colombiana»
Hora: 13.30 hores
Lloc: Saló d'actes de l'Escola de Doctorat i Consell Social
Entitat: Càtedra UNESCO de la Filosofia per la Pau

La Càtedra UNESCO de la Filosofia per la Pau, presenta el projecte que està duent a terme la ONGD Asamblea de Cooperación por la Paz juntament amb la Fundación Forjando Futuros de Colombia amb títol «La defensa dels Drets Humans en el marc de la Pau en Colombia», finançat per la Generalitat Valenciana.

Ens presenten de primera mà els temps convulsos que s’estàn vivint en Colombia, creiem firmemente en la importància de donar a conèixer el treball que realitzen els líders dels drets humans en Colombia mitjançant aquesta xerrada en la Universitat Jaume I.  

Els dos líders dels drets humans que ens acompanyaran en aquesta xerrada són Gerardo Vega Medina i Tony Luis Lozano Berrocal.

  • Gerardo Vega Medina: És el president de la Fundación Forjando Futuros (FFF) i abogat. L’objectiu de la FFF és contribuir en la construcció, l’enfortiment i consolidació dels processos socials que apunten al desenvolupament econòmic, social, cultural i polític dels colombians i les colombianes dins d'un marc pacífic i democràtic. 

  • Tony Luis Lozano Berrocal: És abogat i especialista en Drets Humans i Dret Internacional Humanitari.  

José Luis López, regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló, moderarà la sessió.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau