UJI

Seminaris Interculturals

Última modificació: 21/11/2017 | Font: cufp

Són un espai de diàleg i intercanvi acadèmic i intercultural obert a la comunitat universitària i al públic en general que es celebren tots els dimecres de 14.30 a 16.30 hores en la Sala d'Actes de l'edifici de Postgrau. Són impartits pels estudiants i professors del Màster Universitari i Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament, així com per altres ponents convidats nacionals i internacionals.

En aquest curs, podríem destacar els seminaris presentats per:

- María Buendía / Miguel Medina (ONG Youcanyolé): “Proyecto de Expediciones Médicas Youcanyolé” / “Youcanyolé Medical Expeditions”, 2 d'octobre de 2017.

- Sandra Larraz / Amel Yamani (Acción Contra el Hambre): “Generación NO Hunger. Una propuesta artística y creativa desde donde abordar el grave problema del hambre estacional sufrido en Sahel” / “Generation NO Hunger. An artistic and creative proposal to address the serious problem of seasonal hunger suffered in the Sahel”, 11 d'octobre de 2017.

- Elia Sussana i López (Universitat Oberta de Catalunya): “Implicaciones de la cultura de violencia en el proceso de democratización afgano” / “Implications of culture of violence in the democratization process of Afghanistan”, 16 2 d'octobre de 2017.

- Laura Guardiola / Trini Blanch (Asamblea de cooperación por la paz):“Asamblea de cooperación por la paz, País Valenciano” / “,Assembly of cooperation for peace”, Valencia 30 2 d'octobre de 2017.

- Annemie Vermaelen (Ghent University): “La cultura en la teoría del desarrollo y la práctica: el Reino Hachemita de Jordania bajo la lupa” / “The question of culture in development theory and practice; the HK of Jordan under the loupe”, 6 de novembre de 2017.

- A cargo del estudiantado del Máster de la Paz: “Pasos de Paz” / “Peace Steps”, 13 de novembre de 2017.

- A cargo del estudiantado del Máster de la Paz: “Semana de la Paz” / “Peace week”, 20 de novembre de 2017.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau