UJI

Seminaris Interculturals

Última modificació: 06/02/2020 | Font: cufp

 

Són un espai de diàleg i intercanvi acadèmic i intercultural obert a la comunitat universitària i al públic en general que es celebren tots els dilluns de 14.30 a 16.30 hores en la Sala d'Actes de l'edifici de l'Escola de Doctorat. Són impartits pels estudiants i professors del Màster Universitari i Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament, així com per altres ponents convidats nacionals i internacionals.

 

 

En aquest curs, podríem destacar els seminaris presentats per:

23 de setembre- Problemas mundiales: Invitación a los estudios de paz y Desarrollo, impartit per José María Tortosa, IUDESP, Universidad de Alicante

7 d’octubre- International cooperation, impartit per Sarah Downey, Universidad Internacional Menendez Pelayo, Sta. Cruz de Tenerife

14 d’octubre- Jornada Inaugural del Màster, Creatividad, Ética y Cultura de Paz de la mà de Dora Elvira García González, de la Universidad Tecnológica de Monterrey, Mèxic.  

21 d’octubre- Ecofeminismo: Un movimiento social para revertir la guerra contra la vida, impartit per l’activista Yayo Herrero.

28 d’octubre- Medios de comunicación alternativos en España: ¿Nuevas oportunidades para el periodismo? , impartit per Tamer Al Najjar.

11 de novembre-Presentación del proyecto de consumo responsable Pam a pam, impartit per l’ONG Setem.  

18 de novembre- Jornada inaugural del programa de doctorat, Evolución Humana y Paz, impartit per Juan Manuel Jiménez Arenas, Universidad de Granada.

20 de gener- Gender Non- Conforming People: Gender Theory, Queer Culture & Allyship, impartit per Emilian Walter. Presentació del col.lectiu Queerfest.

30 de gener (dijous)- Celebració del 25 Aniversari del Màster, La paz, las universidades y la doctrina de “sin valores” Wertfreiheit- weber, impartit per Johan Galtung.

 

10 de febrer- Fira d’assocoacions socials, amb la participació de Ilewasi, Arcadia, FRATER, Exodus, Fractals, ACCEM i Coordinadora d’ONGs.

17 de febrer- Herramientas para luchar contra la esclavitud moderna, impartit per Ciara Marullo.

2 de març- Re-Framing Female Victimisation in Popular Culture, impartit per Mª José Gámez.

9 de març- Stop Killer Robots, impartit per Joaquín Rodríguez Álvarez.

23 de març- Campaña BANCA ARMADA, amb María Setem.

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau