Conferència: «Dones i Discursos de Pau en la Història» Inauguració del programa de doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

20/11/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 23 de novembre de 2023
Acte: Inauguració del programa de doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament
Títol de la conferència: «Dones i Discursos de Pau en la Història»
Hora: 13 h
Lloc: sala d'actes – Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social i Meet

Descripció:

Amb motiu de la Inauguració del Programa de Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament, Càndida Martínez López impartirà la conferència inaugural titulada «Dones i Discursos de Pau en la Història»

Càndida Martínez López és catedràtica d'Història Antiga de la Universitat de Granada i membre de l'Institut d'Investigació d'Estudis de les Dones i de Gènere d'aquesta Universitat. Aborda una temàtica nova i de gran actualitat: la vinculació de les dones amb els discursos de pau al llarg de la història tant en textos escrits com en manifestacions artístiques, l'apropiació particular d'aquests discursos per part de les dones i les seues formes diferents de pensar-la i expressar-la. Les seues reflexions han obert noves orientacions i enfocaments teòrics i metodològics. 

La conferència s'organitza en el marc dels Seminaris Permanents de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau i l'assistència serà certificada. 

 

Enllaç meet: meet.google.com/bvw-xpbm-cbv

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau