Seminari: «Polítiques i iniciatives per a la Defensa de DDHH, cas El Salvador»

22/02/2024 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 26 de febrer de 2024

Acte: Seminari

Títol: «Polítiques i iniciatives per a la Defensa de DDHH, cas El Salvador»

Hora: 14.30-16.30 h

Lloc: Saló d'actes – Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social

Descripció:

La Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau organitzarà el pròxim dilluns 26 el seminari de «Políticas e iniciativas para la Defensa de DDHH, caso El Salvador»,  el qual serà impartit per: Adrián Flores Sornosa, tècnic de cooperació, i Raquel Ferrando Sellers, qui actualment lidera la Fundació FAD Joventut en la Comunitat Valenciana.

La FAD es compromet a millorar el benestar i la qualitat de vida de la joventut, reconeixent-la com a protagonista del present i constructora del futur. El seu objectiu és examinar, intervenir i impactar en tots els aspectes que influeixen en el desenvolupament juvenil, guiada per valors fonamentals com la justícia, la solidaritat, la sostenibilitat, l'ètica, l'equitat i la inclusió, dins del marc dels ODS i DDHH.

Durant la seua participació, duran a terme un taller destinat a analitzar l'impacte de les polítiques i iniciatives per a la defensa dels drets humans per part de l'administració i la cooperació en els països del Sud Global, especialment a El Salvador. L'objectiu primordial és generar consciència i comprendre de prop la realitat que s'experimenta en aquests països, així com explorar com la cooperació treballa per a combatre les desigualtats.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau