UJI

Semillero, nou circle DEEPNetwork a Castelló

Última modificació: 04/05/2021 | Font: cufp

 

Un nou node  DEEP Netwok, s'ha establit a Castelló de la Plana, "Semillero" format per un voluntariat actiu provinent de diferents països que aposten per un canvi social que promoga la cultura de la pau. Creat per estudiants del Màster Universitari en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament de la Universitat Jaume I. 

Aquest node ha sigut creada per a oferir una plataforma que faça costat a qualsevol persona o grup que desitge iniciar projectes o activitats que promoguen la justícia social. El seu objectiu és oferir espais segurs per al diàleg a través de cercles de pau, exhibicions (pel·lícules/fotografies/ obres teatrals, i exhibicions d'art) i tallers experimentals. 

Les prioritats temàtiques d'aquest cercle són: interculturalitat, igualtat de gènere, el medi ambient, les innovacions socials, l'apoderament juvenil i el benestar. 

El circule DEEP va decidir denominar-se "Semillero" per a emfatitzar la idea de cultivar  i nodrir-se ja que com una llavor aquest cercle serà un espai per a créixer i transformar-se. 

Coordinadora: Renelyn Llastimosa, renelyn.lastimosa@gmail.com

Membres: Isabel Beltran,Alexandra Duarte, Yulia Volianska, Paula Valero, Liat Pracht, Oscar Tovar, Laura Merchan, Barbara Torrente, Laurence Klein, Bich Viet Anh Nguyen, Alexandra Haslinger, Jenny I Jin Jang, Egidio de Bustamante, Pamela Daccache.

Futurs projectes:

Llibreria d'humanitats i ciències socials

Ús de l'art per a reduir l'estrès en època del Covid-19  

Exhibició fotogràfica d'imatges sobre la pau

Taller zen 

Taller intercultural i aliances

Intercanvi virtual per a estudiants d'un Màster de Pau en diferents regions del món

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau