UJI

Cóm implementar la internacionalització de la Universitat Jaume I?

Pla d'internacionalització de la Universitat Jaume I

Última modificació: 02/12/2015 | Font: SCP

Tenint en compte aquestes tres premisses, hi ha diverses maneres de desplegar la internacionalització en una universitat com la Universitat Jaume I.

  • Imatge internacional de la Universitat: la resta del món i, sobretot, els centres d’educació superior ens coneixen i ens tenen en compte.
  • Presència d’estudiantat d’altres països: els nostres estudis resulten atractius per la seua qualitat per a estudiantat internacional. La presència d’aquest tipus d’alumnat dóna una visió més global als estudis i els nostres estudiants tenen l’oportunitat de conèixer altres visions del món a través dels estudiants internacionals.
  • Presència de professorat estranger: tant el professorat com l’estudiantat poden tindre l’oportunitat de conèixer altres visions de les matèries i altres pedagogies, sovint a través de llengües estrangeres. També és enriquidora la col·laboració amb investigadors estrangers, amb qui es pot tindre accés a altres visions de la investigació que s’està desenvolupant.
  • Presència de personal d’administració procedent d’altres països: pot donar altres
    visions de com dur a terme les tasques de gestió.
  • Experiències internacionals de la comunitat universitària: mitjançant intercanvis o estades, la mobilitat universitària és fonamental per a mantenir la Universitat al dia i formar part de la xarxa internacional d’universitats.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions