Cóm implementar la internacionalització de la Universitat Jaume I? Pla d'internacionalització de la Universitat Jaume I

02/12/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tenint en compte aquestes tres premisses, hi ha diverses maneres de desplegar la internacionalització en una universitat com la Universitat Jaume I.

  • Imatge internacional de la Universitat: la resta del món i, sobretot, els centres d’educació superior ens coneixen i ens tenen en compte.
  • Presència d’estudiantat d’altres països: els nostres estudis resulten atractius per la seua qualitat per a estudiantat internacional. La presència d’aquest tipus d’alumnat dóna una visió més global als estudis i els nostres estudiants tenen l’oportunitat de conèixer altres visions del món a través dels estudiants internacionals.
  • Presència de professorat estranger: tant el professorat com l’estudiantat poden tindre l’oportunitat de conèixer altres visions de les matèries i altres pedagogies, sovint a través de llengües estrangeres. També és enriquidora la col·laboració amb investigadors estrangers, amb qui es pot tindre accés a altres visions de la investigació que s’està desenvolupant.
  • Presència de personal d’administració procedent d’altres països: pot donar altres
    visions de com dur a terme les tasques de gestió.
  • Experiències internacionals de la comunitat universitària: mitjançant intercanvis o estades, la mobilitat universitària és fonamental per a mantenir la Universitat al dia i formar part de la xarxa internacional d’universitats.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions