UJI

Càtedra Indústria 4.0

Última modificació: 26/03/2020 | Font: SCP

La càtedra es crea amb l'objectiu de contribuir a l'evolució del model productiu cap al concepte d'una indústria més sostenible, intel·ligent i integrada a través de la digitalització, la intel·ligència artificial i nous mètodes de fabricació, medinte l'actuació alineada de les empreses i la Universitat amb el suport de les institucions públiques en el marc de l'estratègia indústria 4.0

 

Activitats

Investigació i desenvolupament. Es duran a terme projectes d'investigació en col·laboració amb les emrpesas patrocinadores de la Càtedra, de forma prioritària en les àrees temàtiques de la gestió intel·ligent de l'energia, sistemes intel·ligents de fabricació, integració de la cadena de valor, fabricació sostenible, entre uns altres.

Formació en enginyeria de dades i intel·ligència artificial. Beques, contractes predoctorales i postdoctorales per a la formació i el desenvolupament de competències professionals, així com l'organització i participació en cursos de formació professionals.

Divulgació. Organització i participació en seminaris, congressos i esdeveniments d'empreses, publicació d'articles i llibres, participació en xarxes nacionals i internacionals de la Indústria 4.0, així com difusió de les activitats a través del Servei de Comunicació i Publicacions de la UJI.

 

Direcció de la Càtedra

José A. Heredia

heredia@uji.es

 

Contacte

www.catedraindustria40.uji.es (en construcció)

catedraindustria40@uji.es

 

Entitats patrocinadores

En la Càtedra Indústria 4.0 col·labora com a patrocinador principal l'empresa Exclusivas Energéticas S.L., entitat de base tecnològica aplicada a la gestió energètica, personalitzant solucions que optimitzen el consum i despesa energètica i contribueixen a la sostenibilitat del sector industrial. Col·laboren també l'empresa Estrategia y Dirección S.L., dedicada a la consultoria estratègica i de reducció de costos i l'empresa ITBacking S.L., empresa que ofereix solucions i serveis per a la implantació de programari empresarial i infraestructures.

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions