Conferència: «Els tipus d’interés i el seu impacte en l’estalvi i la inversió» | Luis Viceira

20/10/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: divendres 22 d’octubre, 16 h
Acte: conferència presencial i virtual

Ponent: Luis Viceira. Havard Business School (HBS)
George E. Bates Professor, HBS Online; Senior Associate Dean, Executive Education.
Lloc: sala de premsa de l’edifici de rectorat de l’UJI i online a través de Zoom.
Inscripció: https://uji-es.zoom.us/webinar/register/WN_dGJnkYlLS4OHgTM6TZdYJw
Entitat: Càtedra Ciutat de Castelló

El divendres 22 d'octubre a les 16 h, Luis M. Viceira, un dels referents acadèmics espanyols més internacionals i membre destacat de la prestigiosa Universitat Harvard, serà el pròxim conferenciant dins del cicle que organitza la Càtedra Ciutat de Castelló de la Universitat Jaume I.

La conferència serà en línia i és necessària la inscripció a través del següent enllaç: https://uji-es.zoom.us/webinar/register/WN_dGJnkYlLS4OHgTM6TZdYJw

Així mateix, es podrà assistir de manera presencial (fins a omplir aforament) a la sala de premsa de l'Edifici de Rectorat de l'UJI per al seguiment a través d'una pantalla, la qual cosa oferirà la possibilitat de formular qüestions directament al ponent des de la sala.

La conferència, titulada «Els tipus d'interés i el seu impacte en l'estalvi i la inversió», revisarà l'impacte dels tipus d'interés financers sobre l'estalvi i la inversió, un contingut especialment interessant en aquests temps d'incertesa causats pel coronavirus, on la política monetària convencional té cada vegada menor marge de maniobra.

Luis M. Viceira és catedràtic George E. Bates i degà responsable tant de l'ensenyament presencial per a executius com de l'ensenyament en línia. Com a responsable director dels màsters executius que ofereix la Harvard Business School, forma a les generacions d'executius al més alt nivell professional, molts dels quals ocupen hui dia els despatxos més estratègics de l'economia nord-americana i mundial.

 

Més informació: www.catedraciutatcastello.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions