Smart villages contra la bretxa digital

27/10/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Data: 22 d'octubre de 2021
Acte: webinar
Títol: Smart villages contra la bretxa digital
Hora: 11 h
Entitat: Càtedra de Bretxa Digital i Territori
Enllaç per a accedir: https://uji-es.zoom.us/j/86953997910#success

 

Aquest pròxim 22 d’octubre la Càtedra realitzarà un Webinar sobre Smart Villages. L’objectiu és fer de l’entorn rural de la província un espai amb servicis intel·ligents i afavorir la transició digital.

El webinar començarà a partir de les 11.00 hores amb la presentació i Obertura, en la qual participaran la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual.

La primera de les ponències la realitzarà el professor titular d’Economia Aplicada de la Universitat d’Alacant, José Miguel Giner Pérez, sota el nom Territoris Intel·ligents en la Comunitat Valenciana: una visió sectorial-territorial.

Després continuarem amb la Ponència Experiències de Smart Villages. La regidora de les àrees de Cultura, Desenvolupament i Urbanisme de l'Ajuntament d'Ansó, Blanca Alfonso de la Riva, i una agent de Desenvolupament local, Andrea Sánchez Castán, ens parlaran de com ha sigut la implantació de Smart Villages en Ansó (Aragó). També comptarem amb l’alcalde d’Aras de los Olmos, Rafa Giménez Chicharro, amb la ponència Més enllà del digital en Aras de los Olmos, connectant transformacions pel medi rural (País Valencià).

Finalment, es realitzaran unes conclusions i una cloenda per a tancar l’acte, on comptarem amb membres de l’equip d’aquesta Càtedra. Vicent A. Querol, de direcció i Joan Sanfélix Albelda,  investigador. També comptarem amb María Muñoz Blanco,  directora general per a la Lluita contra la Bretxa Digital iDavid Cabedo Semper, vicerector Adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions