Saturdays AI Castelló

23/09/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Data: D'octubre de 2021 a Febrer de 2022
Acte: Cicle de formació per a aprendre intel·ligència artificial aplicada a projectes socials
Títol: Saturdays AI
Hora: 70h distribuïdes en 14 sessions (de 9:00 a 14:00h). 
Entitat: Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar
 
La intel·ligència artificial pot ajudar-nos a desenvolupar solucions dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones. Alguns dels problemes socials on ja s'estan aplicant aquestes tècniques són el canvi climàtic, la crisi migratòria o la detecció de malalties físiques i mentals. Saturdays AI és una iniciativa creada amb la missió de fer que la formació en intel·ligència artificial siga accessible a tothom. Després d'haver-se celebrat en més de trenta ciutats del món, a l'octubre arriba per primera vegada a Castelló de la mà de la Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar de l'UJI.

En el curs Saturdays AI aprendràs a aplicar la intel·ligència artificial a projectes amb impacte social. El cicle consta de catorze sessions, que se celebraran els dissabtes entre els mesos d'octubre i febrer a la Universitat Jaume I. L'alumnat treballarà de manera col·laborativa i pràctica, seguint el mètode d'aprenentatge learning-by-doing. Durant les sis primeres sessions, es resoldran diversos reptes per a aprendre tècniques de machine learning de manera pràctica. En la segona part del programa, amb l'ajuda de persones mentores, en grups reduïts i de manera col·laborativa, es començaran a idear i desenvolupar projectes socials. I, en l'última sessió del curs, se celebrarà una presentació de les iniciatives desenvolupades on assistiran com convidades diferents empreses del sector.

El curs compta amb 30 places i el cost és de 200 euros. Les inscripcions ja estan obertes i des Saturdays AI existeixen beques i descomptes dirigides a l'estudiantat de l'UJI. Les persones interessades poden demanar informació a través del seu web.

Més Informació: https://saturdays.ai/castellon/ 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions