Conferència Càtedra Ciutat de Castelló: «Pide sin vergüenza para conseguir tus objetivos. Punto pelota»

22/09/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 27 de setembre de 2023
Acte: conferència
Títol
«Pide sin vergüenza para conseguir tus objetivos. Punto pelota»
Hora: 19 h
Lloc: Llotja del Cànem
Entitat: Càtedra Ciutat de Castelló

El dimecres 27 de setembre a les 19 h Silvia Bueso impartirà la conferència «Pide sin vergüenza para conseguir tus objetivos. Punto pelota». La conferència, organitzada per la Càtedra Ciutat de Castelló, es durà a terme a la Llotja del Cànem. No es requereix inscripció prèvia per assistir.

Demanar no va de precipitar-se i llançar peticions a preu fet i de manera egoista. Pregunta’t com és substituir la paraula demanar per la paraula servir als altres o bé per ajudar als altres. Com canvia la perspectiva? Deixaràs de ser un monologuista o tal vegada un pidolaire i et convertiràs en un «pedirólogo» (expert a demanar) que dialoga, que se centra en satisfer les teues necessitats i les dels altres, i la missió de les quals és relacionar-se, construint una col·laboració de benefici compartit. En aquesta conferència, aprendràs les tècniques, les habilitats i l’actitud per a demanar (o vendre) sense demanar i aconseguir els objectius que et proposes.

Silvia Bueso és conferenciant, formadora i mentora, creadora de ‘El arte de pedir’, un mètode infal·lible per a aprendre a demanar sense vergonya i amb confiança i assertivitat com a via per a captar fons per a entitats sense ànim de lucre i gestors de projectes i esdeveniments de tota mena; per a comunicar amb ganxo el teu talent i el teu projecte; per a vendre amb ànima -i captar i fidelitzar clients- per al teu negoci o empresa, o bé per a reinventar-te professionalment i aconseguir el treball ideal.

Les claus del seu mètode estan plasmades en els seus llibres ‘El arte de pedir para conseguir tus objetivos’ (Editorial CulBuks), i per ‘De darlo todo a pedir lo que te dé la gana’ (Editorial Planeta. Libros Cúpula). Els dos llibres han sigut molt ben rebuts pels mitjans de comunicació.

Més informació: 

 www.catedraciutatcastello.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions