UJI

Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació

Última modificació: 08/02/2021 | Font: SCP

L'Aula Torrecid de Lideratge i Innovació sorgeix d'un conveni entre la Universitat Jaume I i Grup Torrecid en 2017 al maig de 2017. El 13 de gener de 2020 se signa un nou conveni, aquesta vegada amb la Fundació Torrecid, pel qual es crea la nova Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació.

Aquest conveni sorgeix per l'interés de la FUNDACIÓ TORRECID en promoure la docència, la investigació, el desenvolupament i la innovació en l'àmbit socioeconòmic de la província de Castelló i, especialment, té una important inquietud per promoure el talent universitari i la importància del lideratge i la innovació.

 

Activitats

Les activitats de l’Aula es centren en la concessió d’incentius com beques o premis, la formació continuada i el foment de l’ocupació de l’estudiantat per tal de promoure l’excel·lència i la divulgació científica especialment en les titulacions afins a l’activitat de l’empresa.  

  • Cicle de conferències sobre productes i serveis innovadors

           Seminari sobre Lideratge Internacional

  • Visites a les instal·lacions de l’empresa per conèixer productes, serveis i procediments per a les titulacions de grau i màster relacionades amb els sector de la ceràmica i l’empresarial
     
  • Participació en les Olimpíades Acadèmiques de Química dirigides a estudiantat de batxillerat
  • Ocuparty: presentació de les ofertes de pràctiques i ocupació a estudiantat i titulats i titulades


Quantia anual

15.000 euros


Direcció de l'Aula

Amelia Simó Vidal
Directora de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
simo@uji.es


Contacte

Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Av. de Vicent Sos Baynat s/n
12071 · Castelló de la Plana, Castelló, Espanya 

simo@uji.es

aulatorrecid@uji.es

www.aulatorrecid.uji.es 

 


Entitat patrocinadora

Grupo Torrecid


Torrecid és un grup empresarial multinacional dedicat al subministrament de productes, serveis, solucions i tendències de futur als sectors de la ceràmica i el vidre. El grup Torrecid està present a 28 països i la seua seu central es troba a l’Alcora (Castelló), des d’on es marquen les directrius i estratègies i també on es realitzen els principals estudis i treballs d’innovació. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions