UJI

Aula de Ceràmica ASCER

Última modificació: 13/02/2019 | Font: SCP

Creada al 2006 mitjançant un conveni entre l’UJI i ASCER, l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulellets i Paviments Ceràmics. L’objectiu de l’Aula és crear un entorn que permeta retrobar la capacitat industrial de la indústria del taulellet i els coneixements tècnics dels professionals implicats.

 

 

Activitats

Les activitats de la càtedra es centren en la formació continuada tant de l'estudiantat de l'UJI de les titulacions afins a l'àmbit de la càtedra, com també a la dels professionals del sector (arquitectes, arquitectes tècnics i aparelladors/es especialment). En este sentit, la càtedra col·labora en diverses assignatures i activitats extracurriculars complementàries del Grau en Arquitectura Tècnica, com conferències o visites a Cevisama, i imparteix alguns cursos massius oberts en línia (MOOCs).  

Pel que fa a la investigació, es participa en projectes relacionats amb l'avaluació ambiental de sistemes constructius de revestiments ceràmics i altres estudis comparatius de la ceràmica amb altres solucions de revestiment. 

Direcció de l'Aula

Ángel Miguel Pitarch Roig
Dep. d'Enginyeria Mecànica i Construcció
angel.pitarch@emc.uji.es

Contacte

Aula Ceràmica Ascer
Dep. d'Enginyeria Mecànica i Construcció
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE)
Universitat Jaume I
Avgda. de Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castellón (Spain)

aulaceramica@uji.es
http://www.aulaceramica.uji.es

 

Entitat patrocinadora

ASCER és l'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics creada en 1977 sora la Ley de 19/1977 de Organizaciones Profesionales. En l'actualitat, representa aproximadament el 95% de la producció sectorial, esdevenint una de les associacions sectorials de major representativitat en Espanya. La seua seu social està en Castelló de la Plana ja que la indústria es troba concentrada en la província confirmant un clúster o districte industrial.  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions