Tu també hi sumes. Fes-te'n donant! Campanya de donacions 2022

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, com a universitat pública compromesa amb la societat, desenvolupa activitats formatives, investigadores i divulgatives que persegueixen la millora del nostre entorn socioeconòmic.

A l'UJI disposem de fons propis per a dur a terme les nostres principals activitats, però no tenim recursos suficients per a posar en marxa tots els projectes que voldríem desenvolupar i que beneficien la nostra societat.

Ara, des de l'UJI, com a entitat beneficiària del mecenatge, sol·licitem la col·laboració de totes i tots, membres de la comunitat universitària i del nostre entorn, per a aconseguir fons per a promoure quatre projectes d'àmbit social.

D'una banda, volem reforçar el nostre Fons de Beques per a ajudar el nostre estudiantat més vulnerable, amb problemes econòmics o situacions sobrevingudes. A la Universitat destinem recursos propis a beques, però no són suficients i volem aconseguir que cap persona es quede sense estudiar per motius econòmics.

D'altra banda, a l'UJI som conscients del paper clau de la ciència i la investigació per a millorar el nostre entorn. Per això, sol·licitem la col·laboració de persones i entitats per a poder ampliar les línies de recerca en tres projectes d'investigació relacionats amb el càncer i l'Alzheimer, dues malalties que afecten notablement la nostra societat.

Els quatre projectes per als quals sol·licitem col·laboració han sigut declarats activitats científiques d'interès social per la Generalitat Valenciana, per la qual cosa qualsevol donació de persones físiques a aquests projectes tindrà, a més de la bonificació fiscal estatal, la deducció afegida del tram autonòmic de l'Impost de la Renda de les Persones Físiques.

 

Ja hem aconseguit
20 €
gràcies al suport de 1 donacions

Mur de donants de la campanya

 


 

Tu també hi sumes. Fes-te'n donant!