L’UJI rep el Premi a les Millors Bones Pràctiques de la Càtedra Unesco de Direcció Estratègica de la Universitat Politècnica de Catalunya

28/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha sigut guardonada amb el Premi a les Millors Bones Práctiques del Banc d’Experiència del Telescopi de la Càtedra Unesco de Direcció Estratègica de la Universitat Politècnica de Catalunya (CUDU) pel seu projecte Sistema de Direcció Estratègica de la Universitat Jaume I. Francisco Toledo, rector de la Universitat, a qui acompanyava Antonio Montañana, gerent de la institució, va rebre el guardó durant l’acte de commemoració del X aniversari de la CUDU, que s’hi ha realitzar aquesta setmana a Barcelona.

Entre els principals resultats obtinguts al projecte destaca la professionalització paulatina de la direcció en tots els àmbits; la notable millora de la consistència interna dels objectius i de les accions de cadascun dels àmbits de responsabilitat i un important canvi cultural per a tota la universitat. A més durant el procés s’ha evidenciat el rellevant paper de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i dels sistemes d’Informació en el procés de participació durant la implementació del pla.

En aquestos 10 anys la Càtedra Unesco de Direcció Estratègica de la Universitat Politècnica de Catalunya ha portat a terme un projecte compartit per a impulsar la qualitat, la innovació i el compromís social de les institucions d’educació superior amb la finalitat d’afavorir l’excel·lència de la gestió universitària a través de la formació dels seus responsables.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions