24/03/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents proporciona una formació que s'emmarca en l'àmbit dels sistemes intel·ligents per a la indústria 4.0, o quarta revolució industrial, que integren processos de percepció, aprenentatge automàtic, robots intel·ligents i col·laboratius, computació en el núvol, anàlisi massiva de dades, control intel·ligent i ciberseguretat.

Les assignatures s'impartiran en anglès com a llengua d'ús comú en ciència i tecnologia i permetre així la participació d'estudiants de tota Europa en un ambient internacional.

El Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents permet abordar en la vida professional problemes on convergisquen els sistemes robòtics i ciberfísicos amb el processament de grans volums d'informació en temps real, en entorns plenament connectats en xarxa, des de la proximitat de dispositius sense fils a la globalitat d'Internet.

En el Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, s'aplica la modalitat de formació dual, mitjançant l'oferta d'una assignatura optativa, i el treball de final de màster.. 

Informació proporcionada per: InfoCampus