Màster Universitari en Investigació en Cervell i Conducta cervell-2021 producte

Investigació en Cervell i ConductaInterdisciplinari

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

Benvinguts/des al Màster en Neurociències de la Universitat Jaume I!

 

En un món cada vegada més complex, la comprensió del funcionament del cervell humà i de la nostra conducta es torna fonamental. El nostre màster forma part de la Network of European Neuroscience Schools (NENS) i ofereix una oportunitat única per a l'estudiantat graduat i professionals en Ciències de la Salut i Ciències Biomèdiques (Psicologia, Medicina, Infermeria, Biologia, Bioquímica, Biotecnologia…) d'endinsar-se en el fascinant camp d'estudi que abasta l'estructura, la funció, el desenvolupament, la patologia i alteracions del sistema nerviós.

El nostre programa combina una sòlida base teòrica amb una formació pràctica d'avantguarda, oferint a les persones participants l'oportunitat d'explorar els avanços més recents en neurociència i les seves aplicacions clíniques i tecnològiques. Amb un enfocament interdisciplinari, l'estudiantat té l'oportunitat de col·laborar amb professionals experts i expertes en diverses àrees de recerca, des de la neuropsicologia fins a la genètica, la neuroanatomía, la neurofarmacología o la neuroingeniería. [Llegir més]

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
25

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Grups reduïts

Aquest màster t'ofereix la possibilitat d'aprofitar al màxim les teues classes, amb grups reduïts.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Recurs d'imatge accio imatgefons

Preinscripció oberta als màster universitaris

  • «El màster ha sigut fonamental per a desenvolupar els experiments de la meua tesi doctoral, en la qual tractem de veure com les coses que ens passen en els primers moments de la vida afectaran tant el nostre cervell com la nostra conducta»

    [Llegir-ne més]
    Paula Matas Navarro
    Paula Matas Navarro paula-matas index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental Comunitària salut-mental index
Màster Universitari Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar mediacio-2014 index

Intervenció i Mediació Familiar

60 Crèdits
40 Places