15/02/2019 | Escola de Doctorat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvingut a l'Escola de Doctorat

L’Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I és un centre jove que, mitjançant cursos, seminaris, accés a infraestructures i amb la supervisió d'investigadors i investigadores amb experiència acreditada en el seu camp, té com a missió la formació de la propera generació de personal investigador. La nostra missió és dotar als investigadors i investigadores en formació de capacitats singulars que els ajuden a encarar els reptes als que s'enfronta la societat en general, ja siga en l'àmbit acadèmic o en el món professional. L’Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I, aprovada per Decret 27/2014 del Consell de la Generalitat Valenciana (DOCV 17 de febrer de 2014), neix amb un fort compromís per la qualitat en l'oferta acadèmica, intentant abastar el màxim nombre de distincions d’excel·lència per als seus programes, la internacionalització, fomentant la signatura de convenis de col·laboració amb centres d’investigació capdavanters a nivell internacional, i l'eficiència en la gestió dels processos.

La Universitat Jaume I aposta decididament per aquesta etapa formativa amb una oferta sòlida, recolzada en la trajectòria dels diferents grups d’investigació que realitzen la seua activitat al campus i que la situen capdavantera a nivell nacional en l’àmbit de la investigació. Aquest fet és possible, en part, gràcies a l’existència d’un pla propi de promoció de la investigació que, pel que respecta al doctorat, contempla la captació i formació de personal investigador novell amb talent. Els nostres programes de doctorat abasten línies de recerca en arts, humanitats, ciències socials i jurídiques, salut, ciències experimentals i tecnologia i ofereixen una ampla varietat de cursos adaptats a diferents necessitats formatives. Al curs 2015/2016 s'han incorporat als nostres programes més de 230 nous estudiants i estudiantes, amb més d'un 20% d'estudiantat internacional.

Els nostres actius més valuosos són el nostre estudiantat de doctorat i els nostres investigadors i investigadores acreditats. Són dones i homes brillants amb talent per abordar noves fites i voluntat d'assolir metes difícils i importants. Des de l’Escola de Doctorat estem treballant per posar en valor les competències singulars que permet assolir el nivell superior dels estudis universitaris així com per fomentar l’ocupació dels nostres doctors i doctores. 

 

Informació proporcionada per: Escola de Doctorat