Ajudes adreçades als doctorands i doctorandes de l’Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I per a estades d’investigació internacionals per a tesis que opten a la “menció internacional”

15/07/2022 | Escola de Doctorat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Què és el doctorat internacional?

La menció de doctorat internacional complementa al títol oficial de doctor per la Universitat Jaume I i es una distinció que hi figura en l'anvers del document acreditatiu de la qualificació de doctor. Els posseïdors d'aquesta menció han demostrat un cert grau d'internacionalització en la seua formació de doctorat. Clickant aquí pots consultar els requisits legals per optar a aquesta menció.

 

Ajudes de mobilitat per a tesis que opten a la menció de “Doctor internacional"

El "pla d'internacionalització i mobilitat en doctorat" aprovat pel Comité de Direcció de l'Escola de Doctorat incideix en la necessària nternacionalització dels programes i activitats del doctorat en la Universitat Jaume I. Dins de les acciones de mobilitat, la realització d’estades d’investigació en centres de I+D+i internacionals es considera clau en la formació dels nous investigadors i investigadores. Les ajudes, destinades a satisfer parcialment les despeses ocasionades per el desplaçament a un centre d'investigació de fora d'Espanya per un període mínim de tres mesos, es concedeixen sobre la base de l'excel·lència investigadora. 

Informació proporcionada per: Escola de Doctorat