Programa acadèmic de recorregut successiu (Grau+Màster)

04/04/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa acadèmic de recorregut successiu (PARS) permet a l'estudiantat realitzar el Grau en Enginyeria en Tecnologia Industrials i el Màster Universitari en Enginyeria Industrial de manera consecutiva i permet matricular-se en el màster quan queden per superar un màxim de 30 crèdits ECTS (incloent el treball de final de grau, TFG). L'estudiantat que no s'haja inscrit en el programa PARS, no pot tenir més de 9 crèdits ECTS pendents (exclòs el TFG) per a accedir al màster.

El programa de recorregut successiu per al Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials més el Màster Universitari en Enginyeria Industrial (PARS) es podrà triar directament en la preinscripció d'estudis de grau.

L'entrada en vigor del Reial decret 822/2021 pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris i l'assegurament de la seua qualitat ha obert la possibilitat de definir programes acadèmics amb recorreguts successius (PARS) en l'àmbit de l'Enginyeria i l'Arquitectura. En aquest marc, la Universitat Jaume I ofereix a partir del curs 23/24, un programa de recorregut successiu per al Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials més el Màster Universitari en Enginyeria Industrial.

Informació proporcionada per: InfoCampus