Màster Universitari en Química Teòrica i Modelització Computacional quimica-computacional-2021 producte

Química Teòrica i Modelització ComputacionalCiències

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

Aquest màster pretén atorgar a l’estudiantat una formació avançada, de caràcter especialitzat i multidisciplinari, orientada a promoure la iniciació en tasques investigadores que suplisca la demanda creixent de personal expert no sols del món de l’acadèmia, sinó també de la indústria. Així doncs, existeix la necessitat de formar personal investigador capaç d’abordar tasques d’R+D+I com ara: generació de nous fàrmacs, síntesis de nous materials o coneixement d’activitat enzimàtica. Aquest postgrau també té com a objectiu promoure la mobilitat internacional de l’estudiantat de química teòrica i computacional tant en el nivell de màster com de doctorat. Per tant, ofereix a l’alumnat la possibilitat d’integrar-se en diverses i atraients àrees d’activitat social i industrial.

Aquest màster és interuniversitari amb 27 universitats europees i 14 universitats espanyoles.

Pla d'estudis anterior

Programa
Màster Universitari
Duració
120 Crèdits
Places
3

Interuniversitari

Aquest màster està organitzat per diferents universitats espanyoles.

Mobilitat i programes d'intercanvi

Millora el teu currículum participant en els programes de mobilitat que t’ofereix aquest màster.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

  • «En dur-se a terme la major part de les classes en cursos intensius, aprens també sobre què s'està investigant actualment a cada camp d'aplicació i pots crear una xarxa de contactes»

    [Llegir-ne més]
    Natalia Serrano Aparicio
    Natalia Serrano Aparicio natalia-serrano index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacològica quimica-farmacologica index

Química Aplicada i Farmacològica

60 Crèdits
30 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Química Sostenible quimica-sostenible-2020 index

Química Sostenible

60 Crèdits
30 Places